Här lägger vi in bilder från den verksamhet som vi har genomfört:

Året 2019:

I november 2019 deltog vi i Lux Archipelago med vår miniatyrvärld.

Författaren Dick Karlsson signerar boken Munkvik. En fantasi med bilder på vårt höstmöte 7.11.2019 (Foto: Guy Nordström).

I oktober 2019 ordnade vi en excursion ner till dagbrottet i samarbete med Nordkalk.

Såhär glatt talkogäng var med och byggde flotten till fornelden på Kyrkfjärden i Pargas i augusti 2019.

I slutet av maj 2019 höll vi vårt 35 års jubileum på sportplanen med 110 deltagare.

Den 28 mars 2019 hölls vårt vårmöte i Folkhälsanhuset. Diskussioner om historiken, lekparken och jubiléet.

Den 5 mars 2019 hade vi ett lyckat Vinterjippo!

Här är bilder från den verksamhet som vi har genomfört 2018:

Vi deltog i november 2018 i evenemanget Lux Archipelago med verket Lux Mare.

Ovan: Vårt höstmöte hölls 1.11.2018 i Folkhälsanhuset. Dick Karlsson berättade om sitt arbete med boken "Historien om Munkviken".

Ovan: Vi deltog i Byakampen i Sydmo sandgropar 30.9.2018. Här är vårt duktiga lag.

Nedan: Här tänder Mariella Ramstedt elden under Forneldarnas natt 2018 på Kyrkfjärden. Munkvikföreningen byggde flotten på talko och bogserade ut den på sjön.

Gårdsloppisrally ordnades 10.6.2018 på Sportplanen. Föreningen hade café i "Koppin".

I slutet av maj 2018 ordnades städtalko på simstranden i Munkviken.

Munkvikföreningen arrangerade med Pargas stad den 17.5.2018 ett infotillfälle i stadhuset om storindustrin i Pargas. Här finns en artikel om det:

På infomötet om storindustin presenterade Finnsement, Nordkalk och Saint Gobain Weber sin verksamhet

Tack till alla som var med på vårmötet 28.3! Vi hörde ett föredrag om solenergi med intressant info om taklutningar och vädersträck av Dan Söderlund från Ekenäsföretaget SOLKLART.  Här hittar du verksamhetsberättelsen för 2017 som mötet godkände.

Munkvikföreningens trädtalko på gång vid sportplanen.

Vinterjippot på sportplanen i februari 2018 var mycket lyckat!

Bilder från olika evenemang hittar du i den högra spalten.